top of page
Abstract Linear Background

Politica de confidențialitate

Farm Planner este dedicat protejării confidențialității datelor dumneavoastră. Această Politică de Confidențialitate explică ce informații colectează Farm Planner, cum le utilizează și le dezvăluie când accesați sau utilizați site-urile noastre web și aplicațiile, la care ne referim în ansamblu ca Serviciul Farm Planner, contactați echipa noastră de servicii pentru clienți, interacționați cu noi pe rețelele de socializare, sau interacționați cu noi în orice alt mod.

Ce informații colectează Farm Planner? 

Farm Planner vă permite să introduceți, să încărcați sau să stocați în Serviciul Farm Planner orice text, imagini și alte date pe care le alegeți - ne referim la aceste informații ca fiind „Conținut”. Colectăm și primim și următoarele tipuri de informații:

Informații de bază ale abonatului. Pentru a vă deschide contul, colectăm și primim identificatori precum adresa de e-mail, nume, prenume, nume ferma, locatie. 

Informații despre locație. Colectăm adresa IP pe care o utilizați pentru a vă conecta la Serviciul Farm Planner și - dacă alegeți să o împărtășiți - informațiile dvs. de locație de pe un dispozitiv mobil.

Informații despre dispozitiv. Colectăm informații despre numărul și tipul de dispozitive pe care le utilizați pentru a vă conecta la Serviciul Farm Planner, precum și informații despre sistemele de operare de pe aceste dispozitive (de exemplu, iOS, Android). De exemplu, când instalați, modificați sau utilizați o aplicație Farm Planner, este posibil să colectăm informații personale pentru ca serviciile noastre să funcționeze corect, cum ar fi identificatorii unici de hardware ai dispozitivului dvs. (IMEI, număr SIM sau alt identificator). Când instalați, modificați sau utilizați o aplicație Farm Planner, este posibil să vedeți cereri de permisiuni sau alerte privind capabilitățile dispozitivului pe care aplicația le-ar putea utiliza.

De asemenea, este posibil să legăm informațiile dvs. de datele pe care le primim de la partenerii noștri și alte terțe părți pentru a înțelege mai bine nevoile dvs. și pentru a vă oferi o experiență mai bună. De exemplu, dacă creați sau vă autentificați într-un cont Farm Planner folosind credentialele dvs. Google Apps prin autentificare unică, vom avea acces la anumite informații, cum ar fi numele și adresa de e-mail, așa cum sunt autorizate în setările profilului dvs. Google Apps.
 

Cum utilizează Farm Planner informațiile mele? 

Avem reguli specifice pentru modul și momentul în care utilizăm informațiile pe care le colectăm și le primim.

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră. Utilizăm informațiile colectate și primite pentru a furniza, întreține și îmbunătăți Serviciul Farm Planner; pentru a oferi depanare și suport clienți; pentru a proteja Serviciul Farm Planner pentru toți utilizatorii noștri; pentru a vă contacta; și pentru a administra conturile Farm Planner.

Realizarea serviciilor noastre. Utilizăm o serie de tehnologii pentru a vă ajuta să obțineți maximum de beneficii din Serviciul Farm Planner. Sistemele noastre analizează automat datele dumneavoastră pentru a alimenta caracteristicile Farm Planner și pentru a îmbunătăți în mod continuu Serviciul Farm Planner pentru dumneavoastră, într-un mod care nu necesită ca cineva să vizualizeze Conținutul dumneavoastră. Aceasta poate include, de exemplu:

 

  • Asigurarea că găsiți ceea ce căutați atunci când căutați în contul dumneavoastră.

  • Afișarea informațiilor cele mai relevante pentru modul în care utilizați sau ați putea utiliza Serviciul Farm Planner la un moment sau loc specific.

  • Sugerarea unor acțiuni pe care să le întreprindeți pe baza informațiilor pe care le-ați stocat.

  • Sugerarea caracteristicilor sau produselor Serviciului Farm Planner care, în opinia noastră, vă vor ajuta să obțineți maximum de beneficii din Serviciul Farm Planner

Întreținerea serviciilor noastre.

Pentru a oferi depanare și suport clienți, echipa noastră de Suport pentru Clienți poate avea nevoie să acceseze informațiile dumneavoastră, cum ar fi adresa de e-mail a contului și informații despre aplicația Farm Planner pe care o utilizați, supuse protecțiilor descrise mai jos.

Protecția împotriva amenințărilor de securitate, abuzului și activității ilegale. Ca parte a eforturilor noastre de a vă proteja contul și funcționalitatea Serviciului Farm Planner, sistemele noastre pot analiza e-mailurile pe care le trimiteți către și de la contul dumneavoastră Farm Planner și notele pe care le partajați pentru a detecta spamul, malware-ul sau alte potențiale preocupări de securitate. Dacă determinăm că un astfel de material constituie o încălcare a Termenilor de colaborare, este posibil să blocăm livrarea sau să anulăm partajarea materialului problematic, într-un mod asemănător cu funcționarea unui filtru de spam pentru caseta dumneavoastră de e-mail.

Comunicarea cu dumneavoastră.

În conformitate cu preferințele dumneavoastră de comunicare, ocazional vă vom contacta pentru a anunța produse și caracteristici noi pe care le-am creat pentru dumneavoastră, pentru a împărtăși sfaturi pentru utilizarea Farm Planner pentru a obține mai multe rezultate, pentru a face oferte speciale și pentru a oferi informații despre modul în care Farm Planner funcționează cu produsele și serviciile partenerilor noștri de afaceri.

Ar putea cineva de la Farm Planner să vadă
Conținutul meu?

Aveți control asupra cine poate vedea Conținutul dumneavoastră. Limităm utilizarea Conținutului dumneavoastră pentru a ne asigura că nimeni de la Farm Planner nu-l poate vedea, fără acordul dumneavoastră, cu excepția cazului în care ne dați permisiunea expresă sau este necesar pentru a ne conforma obligațiilor legale.

În mod specific:

  • Pentru a ajuta la rafinarea sau îmbunătățirea tehnologiei, s-ar putea să vă cerem permisiunea de a revizui părți din Conținutul dumneavoastră. De exemplu, dacă o caracteristică nouă sugerează note conexe care sunt relevante pentru Conținutul dumneavoastră, s-ar putea să vă oferim oportunitatea de a ne oferi feedback cu privire la cât de bine funcționează caracteristica, împreună cu un eșantion din Conținutul în cauză, astfel încât să ne asigurăm că această caracteristică oferă sugestii adecvat personalizate. Un astfel de acces la Conținutul dumneavoastră se face numai cu permisiunea dumneavoastră expresă și este supus regulilor stricte de confidențialitate și controlului accesului la date. Alegerea de a ne oferi o astfel de permisiune este complet voluntară.

  • Dacă contactați echipa noastră de Suport pentru Clienți pentru ajutor cu anumite părți ale Conținutului din contul dumneavoastră (de exemplu, dacă nu puteți găsi o notă pe care credeți că ar trebui să fie în contul dumneavoastră), s-ar putea să vă cerem permisiunea temporară de a privi Conținutul dumneavoastră. Această permisiune se termină atunci când problema este rezolvată.

  • Dacă devenim conștienți de o posibilă încălcare a Termenilor noștri de Serviciu, s-ar putea să suspendăm sau să închidem contul dumneavoastră până când materialul problematic este înlăturat. Într-o astfel de circumstanță, ne-am uita la Conținutul din contul dumneavoastră numai dacă ne dați consimțământul sau dacă este necesar pentru a ne conforma obligațiilor legale, inclusiv pentru a proteja siguranța dumneavoastră sau a altei persoane.

  • Pentru a testa și îmbunătăți ofertele noastre de produse pentru utilizatorii noștri, folosim date agregate care nu conțin nicio informație personală, nu identifică nicio persoană și nu pot fi conectate la niciun utilizator specific. Această politică nu este destinată să se aplice unor astfel de date anonimizate/dezidentificate.
     

Cum împărtășește sau divulgă Farm Planner
informațiile mele? 

Farm Planner nu se ocupă cu vânzarea sau închirierea informațiilor dumneavoastră. Iată situațiile în care am putea divulga informațiile dumneavoastră - și atunci doar informațiile minime necesare:

Împărtășim informațiile dumneavoastră cu furnizorii de servicii care procesează datele în numele nostru, cum ar fi sistemele de gestionare a clienților. De exemplu, acești furnizori de servicii ne ajută să:

Operăm, dezvoltăm și îmbunătățim caracteristicile și funcționalitatea Serviciului Farm Planner

Comunicăm cu dumneavoastră așa cum este descris în altă parte în această Politică de Confidențialitate

Le cerem acestor furnizori să fie de acord cu cerințe stricte de protecție a datelor în conformitate cu standardele noastre de politică de confidențialitate și obligațiile noastre conform legilor de protecție a datelor.

 

Nu împărtășim informațiile dumneavoastră cu terțe părți pentru scopurile lor publicitare.

Cum răspunde Farm Planner la cererile legale pentru informațiile mele?

Protejăm cu vigilență confidențialitatea contului dumneavoastră. Nu vom divulga informațiile dumneavoastră forțelor de ordine sau altor autorități guvernamentale, cu excepția cazului în care credem că este necesar pentru a ne conforma mandatelor, ordinelor judecătorești, citațiilor sau altor solicitări legale guvernamentale. Aceasta poate include răspunsul la cereri legale din jurisdicțiile din afara României, unde avem o credință bună că răspunsul este cerut de lege în acea jurisdicție, afectează utilizatorii în acea jurisdicție și este în conformitate cu standardele internaționale recunoscute ale procesului legal.

Cum pot gestiona informațiile stocate în Farm Planner?

În majoritatea cazurilor, puteți gestiona informațiile pur și simplu conectându-vă la contul dumneavoastră și editând informațiile direct în cadrul Serviciului Farm Planner.

Dacă preferați, ne puteți contacta la contact@FarmPlanner.com pentru a ne solicita să vă oferim acces la, să corectăm, să actualizăm sau să ștergem informațiile personale. 

Cât timp stochează Farm Planner informațiile mele?

Facem Conținutul pe care îl stocați în Farm Planner ușor accesibil pentru dumneavoastră, până când decideți să îl ștergeți.

Dacă ștergeți Conținutul, acesta nu va mai fi accesibil pentru dumneavoastră sau pentru alții care pot accesa Serviciul Farm Planner. Sistemele de backup ale Serviciului Farm Planner pot reține copii reziduale ale Conținutului șters pentru până la un an, datorită naturii operațiunilor acestor sisteme.

Pentru utilizatorii care sunt inactivi pentru perioade lungi de timp, am putea închide contul dumneavoastră pentru a ne conforma obligațiilor legale, și în conformitate cu politica noastră de retenție a datelor. Dacă se întâmplă acest lucru, vom încerca să vă notificăm înainte de a lua orice măsură.

Ce se întâmplă dacă doresc să încetez utilizarea Farm Planner?

După cum s-a descris mai sus, puteți șterge Conținutul în orice moment, și puteți înceta utilizarea Serviciului Farm Planner în orice moment.

Ce se întâmplă dacă Farm Planner îmi închide contul?

Dacă Farm Planner dezactivează contul dumneavoastră din cauza unei încălcări a Termenilor noștri de Serviciu, atunci ne puteți contacta pentru a solicita ștergerea Conținutului, și vom evalua astfel de solicitări de la caz la caz, în conformitate cu obligațiile noastre legale.
 

Unde stochează Farm Planner informațiile mele?

Când utilizați Software-ul Farm Planner pe dispozitivul dumneavoastră, o parte din datele dumneavoastră vor fi stocate local pe acel dispozitiv.

Când sincronizați dispozitivul dumneavoastră de calcul cu Serviciul Farm Planner, acele date vor fi replicate pe servere de tip cloud. Acest lucru înseamnă că dacă stocați informații în sau trimiteți date către site-ul web Farm Planner sau Software-ul Farm Planner și sincronizați astfel de Software Farm Planner cu Serviciul Farm Planner, recunoașteți că informațiile personale vor fi transmise, găzduite și accesate în cloud.

Permite Farm Planner copiilor să utilizeze Serviciile sale?

Serviciul Farm Planner este destinat adulților; nu intenționăm să colectăm informații personale de la copii sub vârsta de 16 ani. Dacă aflăm că am colectat sau primit informații personale de la un copil sub 16 ani fără verificarea consimțământului părinților, vom șterge acele informații. Dacă credeți că am putea avea orice informații de la sau despre un copil sub 16 ani, vă rugăm să ne contactați la contact@FarmPlanner.com.
 

Cum pot să contactez Farm Planner?

Farm Planner așteaptă cu nerăbdare feedback-ul dumneavoastră legat de această Politică de Confidențialitate. Dacă aveți întrebări, comentarii sau preocupări legate de această Politică, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@FarmPlanner.com sau prin poștă la:


S.C. Ancop Global S.R.L.
Județul Arad, Sat Sofronea, Nr. 362B
J2/200/08.02.2016,
CUI 35611449
Tudor Copaci
0726989307

bottom of page