top of page
Notite Aplicatia Mobila Farm Planner
Calculator de Gestatie - Aplicatia Mobila Farm Planner
Ferma mea - Aplicatia Mobila Farm Planner.
Jurnal Financiar - aplicatia mobila Farm Planner.
Image by Illiya Vjestica

Module 

Notițe Digitale

Uitați de agendele pe hârtie și începeți să vă organizați digital. Cu Farm Planner, nu doar că puteți asocia notițele cu task-urile, dar puteți și căuta cu ușurință prin notițe folosind cuvinte-cheie, asigurându-vă că informațiile esențiale sunt mereu la îndemână.

Ferma Mea

Mențineți un registru digital al animalelor fermei tale. Adăugați vite, oi, capre sau porci cu indicatori precum nume, crotal și date importante, pentru o vizibilitate și o gestionare eficientă a fermei tale.

Module
Farm Planner

Planificator Evenimente

Ușurează-ți munca: planifică evenimentele fermei cu ajutorul modulului nostru!

Modulul contine categorii de evenimente predefinite și opțiuni pentru editarea și căutarea in interiorul acestora!

Organizarea evenimentelor importante din ferma ta nu a fost niciodată mai ușoară!

vacute farm planner app

Calculator de Gestație

Transformă incertitudinea în certitudine cu calculatorul nostru de gestație. Acesta nu doar estimează data probabilă a fătării, ci generează și recomandări de task-uri pentru sănătatea vacii și a fătului. Cu notificări inteligente automate direct în aplicație, veți ști întotdeauna exact ce pași trebuie urmați pentru îngrijirea optimă a animalelor gestante.

Jurnal Financiar

Funcționalitatea Jurnalului Financiar vă oferă posibilitatea de a urmări și categorisi în timp real toate veniturile și cheltuielile din fermă, de la vânzarea produselor de origine animală, până la achiziționarea de furaje sau medicamente pentru animale.

 

Puteți înregistra rapid și ușor toate tranzacțiile, și genera rapoarte financiare detaliate, care vă vor ajuta să evaluați performanța afacerii și să luați decizii informate.

Farm Planner Pagina Principala Aplicatie Mobila Farm Planner
Imagine de fundal IA Farm Planner

IA

Inteligență Artificială

Detectează anomalii
Ține cont de sezonalitate 
Setarea unui standard si menținerea în niște parametrii 

Farm Planner Monitorizare Lactație
& AI

Măsurarea constantă a numărului de litri de lapte per fiecare animal in parte, te va ajuta sa anticipezi veniturile viitoare ale fermei tale într-un mod facil și ușor.

Farm Planner Monitorizare Lactatie
Mulgatoare electrice Farm Planner
Mulgator electric farm planner

Conecteaza mulgatorul electric și inteligent Farm Planner la aplicația Farm Planner și monitorizează fluxul de lapte per fiecare animal în parte. 

Cum funcționează? 

1

2

Activează modulul Jurnalul Financiar și anticipeaza veniturile viitoare din vanzarea de lapte în mod automat

3

4

Mulgatoare electrica Farm Planner

V2

Urmărește rapoarte per fiecare animal și observa performanțele fiecăruia în mod diferențiat în funcție de sezonalitate (gestatie, monta, etc) 

Activează modulul de Inteligenta Artificiala și intreaba-l orice îți trece prin minte. El te va ajuta în mod personalizat, tinand cont de informațiile colectate de senzorii de lapte dar și informațiile pe care le vei urca singur: Task-uri, Notite, Jurnal Financar, Date ferma, Date animale. 

mulgatoare electrica farm planner

Mulgătoare electrică inteligentă 

Optează pentru eficiență și confort cu mulgătoarea electrică! Redu semnificativ timpul de muls, asigură o producție de lapte mai constantă și oferă vacilor tale un proces mai blând și igienic.


Acestă mulgatoare dispune de un contor care măsoară numărul de litri per fiecare vaca mulsa și transmite datele în timp real către aplicația mobilă Farm Planner.

Monitorizare Sănătate &
Asistent Vocal cu Inteligență Artificială

adieldincuta_a_Romanian_cow_farmer_wearing_a_brown_shirt_trying_ed43f49b-b074-4ef3-aa51-59
colier farm planner

Transformă-ți gestionarea fermei cu ajutorul senzorilor specifici Agriculturii de Preciziei și Inteligenței Artificiale

În lumea agriculturii de precizie, timpul este o resursă prețioasă și orice oportunitate de a optimiza gestionarea fermei este valoroasă. Farm Planner, împreună cu sistemele specifice agriculturii de precizie, aduce tehnologia avansată direct în ferma dvs., oferindu-vă o soluție completă pentru monitorizarea și îngrijirea efectivă a animalelor.

Senzorii specifici agriculturii de precizie reprezintă un sistem inovator de gestionare a animalelor din ferma, care vă permite să urmăriți temperatura si miscările animalelor.  Aceste informații sunt trimise în timp real către aplicația mobilă Farm Planner ce utilizează un algoritm propriu de Inteligența Artificială (IA) pentru a interpreta datele colectate, transformându-le în informații acționabile. 

Această combinație de date vă oferă o perspectivă detaliată asupra stării și comportamentului animalelor dvs., ajutându-vă să îmbunătățiți continuu performanța fermei.

Conectivitate Agricultura de precizie Farm Planner
Fermier cu telefonul in mana- Farm Planner

Interpretarea datelor colectate de la senzori

Această funcționalitate monitorizează în mod constant temperatura și mișcarea animalelor, furnizând date în timp real ce sunt esențiale pentru îngrijirea preventivă și intervențiile rapide. 

Trimite alerte, permitandu-vă să luați măsuri imediate atunci când este necesar.

Fie că e vorba de o schimbare bruscă a temperaturii, indicând posibile probleme de sănătate, sau de un comportament neobișnuit al animalelor, aceasta functionalitate de agricultura de precizie vă ține cu un pas înainte, asigurându-vă că sunteți pregătit să abordați eficient orice situație.

Alerte Notificari Farm Planner

Beneficii Cheie:

Monitorizare Continuă

Senzorii înregistrează comportamentele animalelor (hrănire, băut, rumegare, mișcare, stat în picioare și culcat) non-stop, oferindu-vă o imagine clară a stării turmei dvs. 24/7.

Interpretare IA Avansată

Algoritmul propriu de IA dezvoltat de Farm Planner analizează datele, oferindu-vă informații valoroase care pot ajuta la detectarea timpurie a bolilor și monitorizarea sarcinilor.

Date în Timp Real

Accesați datele în timp real prin intermediul aplicatiei Farm Planner, permițându-vă să reacționați rapid la orice schimbări în comportamentul animalelor.

Optimizarea Resurselor

Prin eliminarea nevoii de monitorizare manuală, tehnologia noastră de agricultură de precizie vă permite să vă dedicați întreaga atenție aspectelor esențiale ale fermei dvs.

Free Range Chicken Farm
Dairy Farming
Cowshed

Integrând senzorii specifici agriculturii de precizie cu aplicația inteligentă Farm Planner, aduceți tehnologia de vârf în inima fermei dvs. Descoperiți cum această combinație puternică poate revoluționa modul în care gestionați sănătatea și productivitatea animalelor dvs. 

Colier Farm Planner
Colier Farm Planner

Detalii Senzori

  • Autonomie: 5 ani cu o singură baterie

  • Carcasă: IP67 - Rezistent la apă și praf

  • Configurație: Mesaj LORAWAN Downlink

  • Conectivitate date: LORAWAN

  • Frecvență: 868, 915 MHz. EU868, RU868, US915. IN865-867. Programabil, 923 MHz (AS923)

  • Antenă internă: Sensibilitate -138dB

  • Temperatură de funcționare: -40 / +85°C

  • Alimentare: 2x CR123A (1500 mAh fiecare).

  • Senzori: temperatura, accelerometru

  • Dimensiuni: 125x75x37 mm

adieldincuta_a_Romanian_cow_farmer_wearing_a_brown_shirt_trying_079af87b-d815-4a72-b759-57

Contactați-ne pentru mai multe informații și începeți călătoria către o agricultură de precizie, astăzi! 

bottom of page